CiU incorpora quatre santcugatencs a les llistes al Parlament


  • Comparteix:

Joan Recasens, Àngels Ponsa, Jaume Angerri i Mercè Conesa són els quatre santcugatencs que CiU incorpora a la seva llista per a les eleccions nacionals de l'1 de novembre. Lluís Recoder, fins ara diputat, ha rebutjat anar a les llistes de la federació, malgrat que Artur Mas li ha ofert 'un dels cinc primers llocs' de la candidatura.

La federació de CiU ja ha completat la llista per a les properes eleccions al Parlament, un cop Convergència ha presentat els seus candidats, que se sumen als membres que Unió va designar abans de l'estiu.

Joan Recasens és el santcugatenc que ocupa la posició més elevada. El tinent d'alcalde de Serveis Territorials i Presidència ocupa el vintè lloc de les llistes de la federació, una posició reservada per al partit democratacristià.

Per part de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), hi consten tres santcugatencs. L'exdirector general de Comerç de la Generalitat Jaume Angerri és el que se situa més amunt a la llista, amb el lloc 33. L'exregidora Àngels Ponsa ocuparà el lloc 39 a la demarcació de Barcelona. Ponsa ja va formar part de la candidatura nacionalista al Parlament en els comicis del 2003.

L'altra santcugatenca és Mercè Conesa, que ocuparà el penúltim lloc de la llista, el 84. La tinenta d'alcalde de Territori només estarà per davant de l'alcaldable de CiU per Barcelona, Xavier Trias, que tancarà simbòlicament la candidatura.

El passat mes de juny, Lluís Recoder ja va anunciar que no tornaria a anar a la llista de la federació, com havia fet durant les últimes dues legislatures. El president de CiU, Artur Mas, ha assegurat que volia comptar amb l'alcalde de Sant Cugat i que va oferir-li 'un dels cinc primers llocs' de la candidatura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.