El PSC de Sant Cugat, a favor del grup parlamentari propi a Madrid


  • Comparteix:

El PSC de Sant Cugat aposta per formar grup parlamentari propi dels socialistes catalanas al Congrés dels Diputats. La secció local donarà ple suport a la campanya per les eleccions catalanes i participarà a la convenció política amb 7 militants.

L'agrupació local del PSC s'implicarà a fons a la campanya per les eleccions nacionals del pròxim 1 de novembre. Set santcugatencs, encara per determinar, participaran a la convenció política del partit, on s'enllestirà el programa electoral. El portaveu municipal Salvador Gausa explica què es tractarà en aquesta convenció.

Salvador Gausa

És una aspiració a la qual no renunciem, tenir un grup parlamentari propi. Però per això s'ha de fer una reforma del reglament i això és una aspiració que tenim però que no està a la nostra agenda.


Respecte el recent debat per recuperar el grup parlamentari del PSC al Congrés, l'agrupació local s'hi mostra partidària. Malgrat això, el grup municipal creu que ara per ara aquest tema no està a l'agenda del partit. Per això, Gausa creu que és improbable que aquest any es creï el grup parlamentari propi.

Salvador Gausa

A la convenció es farà la discussió de les esmenes i l'aprovació del programa electoral.


L'agrupació local socialista no deixa de banda la precampanya en l'àmbit local. Alguns membres de l'actual govern català desembarcaran a Sant Cugat durant la pre-campanya. Les conselleres Montserrat Tura i Carme Figueras participaran en un cicle de conferències del PSC a la ciutat, el setembre vinent.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.