ERC veu perillar la reedició del pacte amb CiU per un article a la revista municipal


  • Comparteix:

Raül Grangé, en la roda de premsa

Raül Grangé, en la roda de premsa

ERC veu perillar la reedició del pacte amb CiU per criticar el tripartit en un article a la revista municipal. Els republicans consideren que els nacionalistes han iniciat un acostament de posicions amb el PP de cara a una futura coalició de govern.

En l'article aparegut al número 53 del 'Sant Cugat avui', CiU acusa el tripartit de 'falta de rigor' i d'estar ple de 'contradiccions internes'. L'escrit també inclou referències a la trobada de Carod-Rovira amb ETA i al capítol de la corona d'espines a Israel. Els republicans consideren que el to de l'article és 'ofensiu' i que el vocabulari emprat està fora de lloc.

Els republicans han lamentat que CiU usi l'espai dels partits a la revista municipal per criticar altres governs. Segons ERC, aquest mitjà de comunicació només s'ha de centrar a informar sobre l'acció de govern i ha d'evitar picabaralles polítiques.

Escoltem el candidat republicà a l'alcaldia, Raül Grangé.

Raül Grangé

No es pot utilitzar un mitjà que paguem tots els santcugatencs per traspassar els límits ètics de la política.


Els independentistes consideren que l'atac de CiU a la revista municipal pot ser una estratègia d'acostament al Partit Popular per governar en el proper mandat.

Grangé considera que el discurs de la federació trenca 'l'oasi santcugatenc'.

Raül Grangé

CiU ha trencat l'oasi santcugatenc amb el mateix discurs que usa el PP. Això pot dificultar moltíssim la reedició del pacte de govern.


Malgrat les crítiques, ERC ha subratllat que el balanç del pacte de govern amb els nacionalistes és positiu. Els republicans diuen que contemplen com a primera opció per al proper mandat continuar governant amb la federació.

Grangé també ha sortit en defensa del tripartit, en contraposició a l'acció d'anteriors executius de CiU. Segons el candidat republicà, el pacte d'esquerres va permetre tirar endavant polítiques socials pioneres com el Pacte Nacional per l'Educació i una llei de rehabilitació de barris, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.