ICV-EA demana que es respectin els espais d'enganxada de cartells electorals


  • Comparteix:

ICV-EA demana a la resta de partits que es respectin els espais d'enganxada de cartells durant la campanya electoral dels propers comicis catalans. Els ecosocialistes lamenten que ERC no hagi assistit a una reunió de totes les formacions per distribuir els espais públics de propaganda electoral.

ICV-EA demana que es respecti un protocol de funcionament en les properes eleccions per evitar 'la descordinació en la campanya del referèndum sobre l'Estatut'.

Els ecosocialistes critiquen que ERC no hagi anat a una trobada amb totes les formacions per tractar aquesta qüestió. El portaveu d'ICV-EA, Xavier Boix, lamenta que els republicans vagin per lliure en aquest asepcte.

Boix considera que era necessària la presència d'ERC a la trobada.

Xavier Boix

ERC torna a anar per lliure. Creiem que no té un comportament correcte.


Després de la reunió, l'Ajuntament ara haurà de proposar una nova distribució d'espais electorals als partits, tenint en compte la representitivitat de les formacions.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.