El ple tractarà avui la creació del consorci de la TDT del Vallès Sud


  • Comparteix:

Una moció sobre el desplegament dels Mossos d'Esquadra i la participació en una convocatòria d'ajuts per a llars d'infants són dos dels temes que es debatran en el ple municipal d'aquest dilluns. La creació del consorci de la Televisió Digital pública del Vallès Sud serà una altra de les qüestions que es tractaran en la sessió d'avui.

L'equip de govern presentarà una moció sobre el desplegament dels Mossos d'Esquadra, que arribaran a Sant Cugat l'1 de novembre. Encara relacionat amb la segurat pública, també es tractarà l'aprovació de la minuta d'un conveni de coordinació entre el Departament d'Interior i l'Ajuntament.

Pel que fa als àmbits cultural i educatiu, el ple d'avui tractarà la participació en una convocatòria d'ajuts per a ajuntament titulars de llars d'infants. També es proposarà la convocatòria d'un concurs per a la gestió de la botiga-llibreria del Museu de Sant Cugat.

En plana econòmica, destaquen la resolució de les al·legacions de les ordenances fiscals del 2007 i la proposta d'aprovació del compte general municipal del 2005.

En àmbit comunicatiu, es proposarà la creació d'un consorci de la Televisió Digital pública del Vallès Sud. També es portaran a aprovació els estatuts d'aquest consorci.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.