El Consorci de la TDT rep el suport de tots els partits


  • Comparteix:

Sant Cugat dóna llum verda al Consorci de la TDT pel Vallès Sud. El ple municipal ha aprovat per unanimitat els estatuts d'aquest nou òrgan que gestionarà el canal públic de Televisió Digital Terrestre a la nostra demarcació.

Amb aquesta aprovació, la TDT fa un pas més endavant a la nostra ciutat. Els estatuts ja comptaven amb el vist-i-plau dels alcaldes i alcaldesses dels 8 municipis que integren el consorci, i ara han rebut el vist i plau del plenari municipal.

La regidora de comunicació, regidora de comunicació, Marta Subirà, subratlla que Sant Cugat ha liderat l'elaboració del projecte:

Marta Subirà

Les diferents secretaries generals dels vuit municipis han estat avaluant, a partir del lideratge de la Secretaria General de Sant Cugat, aquesta proposta d'estatut que avui portem a la seva aprovació.


Des del Partit Socialista, el seu portaveu Salvador Gausa ha lamentat la manca d'informació que han rebut els grups municipals.

Salvador Gausa

La TDT és un dels grans temes de la ciutat però lamentem que aquest punt no hagi passat per comissió informativa.


Sant Cugat acollirà la seu corporativa del Consorci, que també engloba les poblacions de Rubí, Cerdanyola, Castellbisbal, Montcada i Reixac, Ripollet, Santa Perpètua de Mogoda i Sant Quirze.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.