Tura rebutja concretar el nombre de Mossos d'Esquadra que s'adscriuran a la comissaria de Sant Cugat


  • Comparteix:

La consellera d'Interior assegura que Sant Cugat tindrà el nombre de Mossos d'Esquadra que necessiti en funció de les seves necessitats. En un acte del PSC a la nostra ciutat, Montserrat Tura ha rebutjat concretar el nombre de policies que estaran adscrits a la comissaria de Sant Cugat i ha dit que el model de la policia catalana es basa cada vegada més en l'estratègia i no en la quantitat d'efectius.

Tura ha assegurat que tant les instal·lacions com les dotacions tècniques i de personal de la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat estaran a punt l'1 de novembre, data del desplegament.

La consellera d'Interior ha rebutjat concretar el nombre d'agents que estaran adscrits a la caserna de la nostra ciutat, tot i que les previsions inicials de la Generalitat parlaven de 84 efectius. Segons Montserrat Tura, a Sant Cugat hi haurà el nombre de Mossos que calguin en cada moment, ja que la plantilla bàsica es reforçarà si és necessari.

Montserrat Tura

La comissaria de Sant Cugat tindrà elsd agents que sigui, més els serveis regionals i les unitats centrals que necessiti.


Tura ha explicat que el nou model policial es basa principalment en la mobilitat. Hi haurà unitats no adscrites a cap comissaria que es dedicaran a reforçar els punts més conflictius, en funció de la tipologia delinqüencial.

Montserrat Tura

Els serveis regionals reforcen els llocs on hi ha més incidència de delictes. Les unitats centrals intervenen en situacions molt greus. Aquesta és una virtut dels Mossos.


En el marc de la visita de Montserrat Tura a Sant Cugat, l'alcaldable del PSC, Salvador Gausa, ha demanat a la consellera d'Interior que Sant Cugat compti amb una dotació suficient de Mossos d'Esquadra. Gausa ha recordat que el calendari pactat per CiU i PP hauria posposat el desplegament a la nostra comarca un any més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.