L'EMD acusa L'Ajuntament de solapar el Mercat Medieval amb la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

L'EMD acusa l'Ajuntament de Sant Cugat de programar deliberadament el Mercat Medieval durant la Festa Major de Valldoreix. El vocal de Cultura de l'EMD, Josep Casadellà, assegura que aquesta coincidència ha impedit l'assistència de molts valldoreixencs al Mercat Medieval.

El Mercat Medieval de Sant Cugat ha coincidit al calendari amb la Festa Major de Valldoreix. Aquesta simultaneïtat d'activitats ha impedit, segons l'EMD, que molts valldoreixencs assisteixin al Mercat Medieval.

El vocal de Cultura de Valldoreix, Josep Casadellà, acusa la tinenta d'alcalde de Cultura de Sant Cugat de fer coincidir els dos esdeveniments deliberadament.

Josep Casadellà

Sabien perfectament que interferia en la Festa Major de Valldoreix. Solé viu a Valldoreix. Com no podia saber quan era la Festa Major de Valldoreix?


Per la seva banda, la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, afirma que la coincidència dels dos esdeveniments ha estat fortuïta.

Àngels Solé

El mercat sempre s'ha fet aquest cap de setmana, perquè abans és 11 de setembre i més endavant el risc de pluges és brutal.


Tant la Festa Major de Valldoreix com el Mercat Medieval han tingut, en tot cas, una bona assistència de públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.