La presidenta del PP de Barcelona carrega contra el tripartit en una visita a Sant Cugat


  • Comparteix:

La presidenta del PP de Barcelona, Dolors Montserrat, ha acusat el tripartit de malbaratar diners públics encarregant informes sense importància. En una visita a Sant Cugat, la dirigent popular ha fet una crida als electors per evitar la reedició d'un govern d'esquerres.

Dolors Montserrat ha visitat aquest matí el mercat setmanal de la nostra ciutat, acompanyada del president del PP a Sant Cugat, Rafael Enríquez. La dirigent popular ha criticat la gestió del govern tripartit, i ha denunciat l'ús de fons públics per pagar informes buits de contingut.
L'escoltem.

Dolors Montserrat

És un govern que ha estat una desfeta. Denunciem tot un seguit d'amiguismes i també que s'han repartit molts milions en informes que no han tingut cap qüestió positiva.


Dolors Montserrat també ha parlat de la polèmica que envolta Pepe Rubianes, i ha instat l'actor a disculpar-se per les declaracions que va fer sobre Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.