La immigració i les campanyes electorals centren la II Escola de Formació de les JSC


  • Comparteix:

La presència de l'exsenador i exdiputat socialista Josep Maria Sala serà un dels plats forts de la II Escola de Formació Àngel Casas que es desenvolupa entre divendres i dissabte i que organitzen les Joventuts Socialistes de Catalunya a Sant Cugat. Les jornades pretenen millorar els coneixements de les bases i se centraran en polítiques d'immigració i en campanyes electorals.

Les jornades han començat aquest divendres amb una xerrada sobre polítiques socials i immigració a càrrec de la secretària d'Immigració de la Generalitat, Consol Prados. L'exalcalde de Sant Cugat, Àngel Casas, ha valorat molt positivament que es tracti un dels problemes cabdals de l'actualitat.

A més de la tragèdia humana que suposa aquest trànsit de persones, Casas ha dit que s'ha de resoldre l'encaix dels que aconsegueixen arribar a la nostra societat.

Àngel Casas

Més enllà dels que deixen la vida en el trajecte hi ha el tema de la seva incorporació en la nostra societat.


D'altra banda, i ja dins de la segona jornada que es fa dissabte durant tot el dia, l'escola se centra en un curs de campanyes electorals. Així ho ha dit el secretari de Formació de les JSC de Sant Cugat, Mario Gutiérrez.

Mario Gutiérrez

Creiem que una escola de formació té la utilitat de millorar-nos políticament en quant a coneixements i maneres de fer, per arribar més a la gent.


El plat fort d'aquesta segona jornada serà la presència, al sopar de clausura, de l'exdiputat i exsenador socialista i secretari de Formació de la comissió executiva, Josep Maria Sala. També hi serà Toni Comín, diputat socialista i professor de ciències socials a ESADE. El sopar es fa al restaurant Rancho El Paso a les nou del vespre.

D'altra banda, el primer secretari de les JSC de Sant Cugat, David Gutiérrez, ha aprofitat la presentació a la premsa de l'Escola de Formació per criticar la 'política electoralista' de l'equip de govern. Segons Gutiérrez, l'Ajuntament se centra en els nous barris que li poden donar més rèdits electorals i oblida la millora dels antics com Les Planes. El dirigent de la JSC ha titllat de 'llastimòs' l'estat dels carrers que encara no estan asfaltats i ha instat Lluís Recoder a explicar per què no s'ha obtingut l'ajuda de la Generalitat per millorar els barris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.