El PSC considera que l'Ajuntament no fa prou per disposar d'una comissaria de Mossos a la ciutat


  • Comparteix:

El portaveu del grup municipal del PSC, Jordi Menéndez

El portaveu del grup municipal del PSC, Jordi Menéndez

El PSC considera que l'equip de govern municipal no treballa prou per aconseguir una comissaria dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat. Jordi Menéndez, portaveu municipal del partit, ha demanat el compromís de l'alcalde per fer realitat aquesta demanda.

El PSC considera imprescindible que Sant Cugat compti amb una comissaria dels Mossos d'Esquadra quan es el desplegui el cos policial, el 2004. Jordi Menéndez qualifica d'inacceptables les previsions que apunten Rubí com a futur emplaçament d'una caserna.

Jordi Menéndez

Nosaltres no compartim aquesta previsió i considerem que Sant Cugat hauria de ser la seu d'una comissaria dels Mossos d'Esquadra. En aquest sentit demanem el compromís de l'Ajuntament per intentar que això sigui així


De la seva banda, l'alcalde Lluís Recoder ha respost que l'equip de govern treballa en aquesta qüestió i ha subratllat que el mapa del desplegament dels Mossos encara no està fixat.

Jordi Menéndez ha volgut recordar que l'ampliació del cos local de policia s'ha produït gràcies a una moció que el seu partit va presentar durant un ple del consistori. D'altra banda, Menéndez ha demanat a la tinent d'alcalde de Serveis Urbans, Berta Rodríguez, que faci ús de les seves bones relacions amb el govern estatal per aconseguir l'ampliació del nombre de places del cos estatal de policia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.