Les JERC eleven al 90% el grau de compliment del programa electoral en matèria de Joventut


  • Comparteix:

El pressupost dedicat a Joventut s'ha multiplicat per cinc des de l'inici del mandat. Les JERC atribueixen aquest increment a la presència dels republicans al govern municipal. Entre les principals actuacions, destaquen els projectes de la sala de concerts i la masia de Torre Blanca.

El portaveu de les JERC, Ramon Puigneró, assegura que aquest ha estat 'el mandat dels joves'. Puigneró afirma que els republicans han complert el 90% del seu programa electoral en matèria de joventut. Entre les propostes més destacades, el dirigent de les JERC destaca l'elaboració del Pla Local de Joventut, la política d'habitatge públic accessible i el desenvolupament del Servei d'Ocupació Municipal (SOM).

Ramon Puigneró

Aquest ha estat el mandat dels joves. L'aposta més ferma del municipi en els últims 3 anys han estat les polítiques d'emancipació del jovent.


Entre els principals projectes d'inversió, les joventuts republicanes han remarcat els equipaments de Torre Blanca i la futura sala de concerts, la millora dels Espais Joves i les sales d'estudi. Les JERC han subratllat especialment la tasca de Promusa per facilitar l'accés dels joves a l'habitatge i el canvi d'orientació en els barems de la societat municipal.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, ha parlat d'un 'canvi de mentalitat' en les polítiques de Joventut en relació al mandat anterior.

Toni Ramon

Fins ara les polítiques de Joventut eren pràcticament inexistents. Calia fer un tomb important.


El pressupost ordinari de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament ha passat de 58.000 euros l'any 2003 als 274.000 euros previstos per 2007.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.