La CUP escull Guim Pros com a cap de llista per a les municipals


  • Comparteix:

Guim Pros encapçalarà les llistes de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) per a les properes eleccions municipals, previstes per al maig de 2007. L'oci i la cultura, la seguretat i l'acollida dels nouvinguts seran els quatre eixos centrals del discurs de la CUP.

Guim Pros optarà a l'alcaldia de Sant Cugat a les properes eleccions municipals de 2007. Així ho ha anunciat al magazín 'Sant Cugat a fons', on ha explicat que al novembre es farà la presentació oficial de les llistes. En aquest sentit, Pros ha avançat que les llistes de la CUP estaran formades per unes vint-i-cinc persones molt joves, fet que, segons Pros, afavorirà el partit.

L'oci i la cultura, la seguretat i l'acollida dels immigrants seran els quatre eixos centrals del discurs de la CUP. Segons Pros, aquests eixos s'han de reforçar i millorar a la ciutat.

Guim Pros

Ens centrem en tres o quatre eixos que són la cultura i l'oci, la seguretat i el tractament dels nouvinguts o els immigrants. Creiem que aquestes són les coses que s'han de reforçar i millorar a Sant Cugat


Pros espera que el discurs de la CUP arribi a tota la ciutadania i que no s'encaselli entre el jovent del municipi. La voluntat de la CUP és que tots els santcugatencs coneguin les seves línies de treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.