ICV-EA, en la recta final de l'elaboració de llistes municipals


  • Comparteix:

La secció local d'ICV-EA es troba en procés d'elaboració de llistes de cara a les properes eleccions municipals. El grup municipal comunicarà l'1 de novembre el seu cap de llista. De moment, l'únic candidat és l'actual portaveu municipal, Xavier Boix.

El procés de presentació de candidatures per encapçalar les llistes del grup ecosocialista a les eleccions municipals va començar l'1 d'octubre. El procés acabarà el 15 d'octubre i, de moment, només s'hi ha presentat l'actual portaveu municipal, Xavier Boix.

ICV-EA també es troba en ple procés d'elaboració de les llistes. La formació ecosocialista s'ha posat en contacte amb totes aquelles persones adherides a la formació perquè expressin les seves preferències. L'1 de novembre, la secció local ja tindrà confirmat el cap de llista així com les preferències per acompanyar-lo.

La presidenta de la secció local d'ICV-EA, Àssun Reyes, explica que caldrà pactar la llista 'a posteriori' amb Esquerra Unida Alternativa.

Àssun Reyes

La llista s'elaborarà d'una manera ponderada, això servirà de base i després haurem de pactar amb Esquerra Unida Alternativa.


Reyes ha assegurat també que abans d'acabar l'any la formació comunicarà la composició final de les llistes.

D'altra banda, el grup municipal presentarà una moció en el proper ple per demanar que les persones immigrants i extracomunitàries puguin tenir el dret a vot.

El portaveu del grup ecosocialista Xavier Boix, assegura que aquesta moció no és oportunista.

Xavier Boix

No és una moció oportunista tal com ho avala la nostra història. Fa molts anys que demanem que les persones immigrants i extracomunitàries que treballen i resideixen a Catalunya puguin tenir el dret a vot.


La secció local ha criticat el funcionament del torn dels precs i preguntes dels ciutadans durant el ple. Els ecosocialistes demanen una interpretació més generosa de la llei per canviar l'actual funcionament.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.