Un inspector del ministeri de Foment controlarà el funcionament de Correus a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Ministeri de Foment enviarà un inspector per supervisar el funcionament de Correus a Sant Cugat. Així es desprén d'una carta que ha rebut l'alcalde, Lluís Recoder, del subsecretari del Ministeri de Foment del govern espanyol. A la carta també s'explica que s'han pres una sèrie de mesures per millorar el servei postal.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha rebut una carta del subsecretari del Ministeri de Foment que explica que el govern espanyol enviarà un inspector a l'oficina de Correus de Sant Cugat per supervisar el funcionament del servei.

Recoder ha explicat que la carta també diu que Foment adoptarà unes mesures correctores per tal de millorar el servei postal a la ciutat. Tot i rebre la carta amb optimisme, l'alcalde ha demanat més resultats i menys notícies.

Lluís Recoder

La carta explica que s'han adoptat una sèrie de mesures i que fins i tot enviaran un inspector a Sant Cugat per supervisar el funcionament del servei. Jo espero menys notícies i més resultats.


Recoder ha tornat a acusar la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, i el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, de ser els principals culpables del mal funcionament de Correus a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.