El vocal d'ERC a l'EMD acusa Montserrat Turu de ser un 'zero a l'esquerra' polític


  • Comparteix:

El vocal d'ERC a l'EMD de Valldoreix denuncia que la presidenta de l'Entitat ha intentat retirar-li les competències de Transport. Narcís Clavell qualifica Montserrat Turu de ser un 'zero a l'esquerra' polític i assegura que la mesura no s'ha adoptat per les pressions de PSC i ERC. De la seva banda, Turu nega que s'hagi intentat apartar Clavell de les seves responsabilitats i manté que les relacions entre el tripartit que governa Valldoreix són 'boníssimes'.

Una nova tempesta política amenaça el govern de l'EMD de Valldoreix. El vocal d'ERC, Narcís Clavell, ha denunciat que la presidenta, Montserrat Turu, va anunciar la setmana passada en una comissió de govern que li trauria les competències de Transport i que li retirava la confiança. Segons ha explicat Clavell, les pressions del PSC i ERC han fet que finalment la decisió no s'arribi a executar.

Clavell reconeix que la relació amb Montserrat Turu ha anat 'a pitjor' des del seu nomenament com a vocal i ara és 'freda'. És més, el vocal d'ERC assegura que la presidenta de l'EMD és un 'zero a l'esquerra' polític.

Narcís Clavell

Jo votaria en contra que ERC recolzés la candidatura de Turu en les properes eleccions. Pot ser una bona gestora, però com a política és un zero a l'esquerra.


De la seva banda, Montserrat Turu nega que s'hagi plantejat fermament apartar Narcís Clavell de les seves responsabilitats, més enllà d'algunes 'reunions internes' on, segons la presidenta de l'EMD, s'alimenta una discrepància 'enriquidora'. Turu manté que les relacions entre les formacions que donen suport al govern de Valldoreix són molt bones i treu importància a les acusacions de Clavell.

Montserrat Turu

Jo crec que això és una apreciació personal d'un membre del meu equip, però això no afectarà les boníssimes relacions entre PSC, ERC i ICV.


La presidenta de l'EMD afegeix que els aspectes personals no són tant importants com els objectius polítics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.