L'equip de govern porta avui a ple el projecte de pressupost municipal pel 2007


  • Comparteix:

El ple municipal d'aquest dilluns portarà a aprovació el pressupost municipal del 2007, que l'alcalde qualifica d''eminentment social'. El plenari també debatrà el text refós de la modificació del Pla General Metropolità a la Floresta o el darrer tràmit municipal per legalitzar el barri de Can Borrull, a Les Planes.

La sessió començarà amb les mocions dels grups municipals. ICV-EA defensarà el dret a vot de les persones immigrants que resideixen a l'Estat espanyol de cara a les properes eleccions municipals. De la seva banda, el PP ha presentat una moció sobre el desplegament dels Mossos a la comarca i una altra en reconeixement al Cos Nacional de Policia.

Un dels temes centrals del ple d'octubre serà però el debat sobre el pressupost municipal per a l'any 2007. L'alcalde, Lluís Recoder, ha avançat que els comptes per l'any vinent prioritzen les àrees socials i, sobretot, l'habitatge públic.

Lluís Recoder

És un pressupost eminentment social on el gran increment de partides és en les àrees socials i on la gran inversió continua sent en habitatge públic.


El ple d'aquest dilluns també portarà a aprovació el text refós de la modificació del PGM de la Floresta que ha de permetre legalitzar dels habitatges fora d'ordenació i resoldre els problemes de vialitat i d'equipaments al districte. D'altra banda, també es debatrà un text refós sobre la modificació puntual del PGM a l'àmbit de Can Borrull que ha de servir per poder legalitzar definitivament aquest barri.

Pel que fa a la requalificació de terrenys necessària per poder construir un centre Ikea a Can Sant Joan, aquest punt no s'ha inclòs finalment a l'ordre del dia. Tot i que s'havia apuntat la possibilitat de debatre aquest tema al ple d'octubre, l'alcalde ha remarcat que no es farà cap pas fins a tenir clar l'impacte i les solucions de mobilitat que acompanyen el projecte.

Lluís Recoder

És un tema que portem molt temps aturem i el volem tenir molt clar. Volem tenir molt clar l'efecte sobre el comerç local, com encaixa Ikea dins el projecte Eix B-30 i com afecta la mobilitat a Sant Cugat i a Rubí


Altres temes que es portaran al ple municipal són la creació i els estatuts del consorci format per Sant Cugat, Cerdanyola i Rubí per promoure l'eix econòmic de la B-30 i el pla especial urbanístic per construir una benzinera a la cruïlla de l'avinguda de la Clota i la Via Augusta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.