Turu i Clavell tanquen la crisi de govern a l'EMD de Valldoreix


  • Comparteix:

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, i el vocal de Medi Ambient i Transports, Narcís Clavell, han donat per tancada la crisi de govern a l'EMD de Valldoreix. Turu ha atribuït la polèmica sobre l'anunciada retirada de competències al vocal republicà a una 'tensió puntual', mentre que Clavell ha assegurat que 'les aigües han tornat a la seva llera'. De la seva banda, CiU s'ha ofert per donar estabilitat al govern.

El portaveu de CiU, Marc Monells, ha demanat a través d'una moció explicacions sobre la configuració del cartipàs de l'EMD després de la crisi interna oberta entre la presidenta Turu i el vocal Clavell. Monells ha ofert els vots de CiU per donar estabilitat al govern.

Marc Monells

L'EMD no pot estar en situació de feblesa. Proposem un govern d'unitat a Valldoreix.


La moció de CiU ha estat rebutjada amb els vots de l'equip de govern i el PP. La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha atribuït l'enfrontament a una 'tensió puntual' que no hauria d'haver trascendit. Turu ha reiterat que no es va arribar mai a formalitzar la retirada de competències denunciada pel propi Clavell.

Montserrat Turu

No els hem amagat cap decret, no ha anat més enllà de l'expressió d'una tensió puntual.


De la seva banda, Narcís Clavell ha donat per tancada la polèmica i ha dit que 'les aigües han tornat a la seva llera'. Tot i així, Clavell ha mantingut el contingut de les seves declaracions.

Narcís Clavell

A les millors famílies hi ha problemes. Les coses es recondueixen i les aigües tornen a les lleres. Vaig dir que Turu era bona gestora però un zero a l'esquerra polític.


El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, i el president d'ERC, Andreu Freixes, han seguit des del públic la Junta de Veïns de l'EMD d'aquest dijous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.