Les JEV protesten contra els preus de l'habitatge a la plaça de Lluís Millet


  • Comparteix:

Els Joves d'Esquerra Verda (JEV) denuncien el difícil accés a l'habitatge dels joves i aposten per un govern d'esquerres que potenciï l'habitatge públic. Des d'aquesta formació consideren que cal donar continuïtat a la tasca engegada per ICV durant aquest mandat i que passa per construir 20.000 habitatges públics a l'any. Així ho han posat de manifest amb una acció reivindicativa aquest dissabte a la plaça Lluís Millet.

Sota el lema 'Cap a la dreta no!', les joventuts ecosocialistes han plantat una tenda de campanya a la plaça Lluís Millet i han repartit tríptics i xapes per protestar contra la precarietat de l'habitatge al nostre país. El responsable de l'organització, Oriol Porta, ha remarcat les polítiques d'habitatge de l'últim govern de la Generalitat.

Oriol Porta

Joves d'Esquerra Verda amb aquesta acció el que pretén és que la gent vegi les reclamacions que tenim en quant habitatge


Porta també ha aprofitat per referir-se a la retirada de la campanya promoguda pel Joves d'Esquerra Verda 'Folla't a la dreta'. El responsable de la formació ha explicat que l'objectiu era arribar als joves amb un missatge contundent però que quan van veure que podia ofendre, van decidir retirar-la.

Les Joventuts d'Esquerra Verda no tenen previstes més accions d'aquest tipus a Sant Cugat, però han anunciat que continuaran participant activament en la campanya general d'ICV.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.