Geli demana disculpes a Recoder per no convidar-lo a la visita de l'hospital


  • Comparteix:

La consellera de Salut, Marina Geli, demana disculpes a l'alcalde per no haver-lo convidat a la visita del futur hospital de referència. Recoder anuncia que es reunirà amb la consellera i l'alcalde de Castelbisbal, Joan Playà, perquè Salut els expliqui el pla funcional del centre sanitari.

Geli va visitar la setmana passada a Rubí els terrenys del futur hospital públic que també donarà servei a Sant Cugat i Castellbisbal. L'alcaldessa de Rubí, la socialista Carme García, va participar a l'acte, però Recoder i Playà no van rebre cap invitació per assistir-hi.

No estar convidats a la presentació del pla funcional del centre sanitari va molestar els alcaldes de Sant Cugat i Castellbisbal. Recoder va considerar que hi havia possible 'sectarisme' en l'oblit de convidar-lo a Rubí.

Ara Recoder explica que la consellera li ha demanat disculpes per no haver-lo convidat.

Lluís Recoder

La consellera m'ha trucat per demanar-me disculpes. Geli s'ha ofert a explicar-me el pla funcional de l'hospital.


L'hospital de referència tindrà 190 llits, vuit quiròfans i quinze monitors per a diàlisi. La construcció del centre finalitzarà al 2009.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.