ICV presenta al·legacions al projecte de protecció de Torre Negra


  • Comparteix:

El president d'ICV a Sant Cugat, Xavier Boix

El president d'ICV a Sant Cugat, Xavier Boix

ICV ha presentat al·legacions al projecte de protecció de Torre Negra. Amb aquestes al·legacions els ecosocialistes pretenen assegurar alguns serrells no resolts en el projecte de preservació d'aquest espai que va ser aprovat amb el suport de totes les forces polítiques i l'abstenció d'ERC.

Iniciativa per Catalunya vol assegurar-se que l'opció de no construir la Ronda Sud estigui de manera més explícita en el redactat del text. Els ecosocialistes demanen que la construcció de la Ronda només es tiri endavant si els estudis de mobilitat avalen la seva necessitat. Així ho explica el president de la formació, Xavier Boix:

Xavier Boix

L'únic sentit que tindria fer una ronda sud seria construir una anella que evitès el pas dels vehicles pel centre de la ciutat


D'altra banda, Iniciativa creu que hi ha un excés de camins amb molta amplada i proposen modificar l'actual xarxa de pistes dins el parc. Un altre dels punts que qüestiona la formació ecosocialista és el tipus d'equipaments que es podrien fer en aquest espai protegit:

Xavier Boix

Amb les instal·lacions nosaltres si que volem filar prim i volen que siguin instal·lacions relacionades amb un parc rural


Finalment asseguren que Torre Negra forma part d'un ecosistema més extens i demanen que s'incorpori en un futur Pla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.