ICV afirma que el govern municipal no aposta per l'escola pública


  • Comparteix:

Iniciativa per Catalunya Verds assegura que el govern municipal de Convergència i Unió no aposta per l'escola pública. En la darrera sessió dedicada a l'Ensenyament per preparar el seu programa electoral, els ecosocialistes han manifestat que l'equip de govern no exerceix prou pressió al Departament d'Ensenyament perquè la ciutat tingui els centres que li pertocarien.

Iniciativa ha engegat un procés participatiu per elaborar el seu programa electoral. L'objectiu és confeccionar les directrius del programa a partir de les aportacions dels ciutadans. En la sessió dedicada a l'Ensenyament, el president d'Iniciativa, Xavier Boix ha assegurat que l'equip de govern no té l'escola pública entre una de les seves prioritats.

Xavier Boix

Trobem a faltar l'exigència per part del govern municipal que la Generalitat compleixi amb els termes, el mapa escolar i les seves competències


Boix creu que la ciutat necessita un impuls i una major dotació en centres educatius que cobreixin la demanda. El president dels ecosocialistes creu que, en aquest tema, el govern municipal, està badant:

Xavier Boix

Tant a la Generalitat com a l'Ajuntament de Sant Cugat no els hi agrada l'escola pública


Aquesta és la segona de les nou sessions monogràfiques convocades per Iniciativa. La propera es dedicarà a mobilitat i sostenibilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.