PSC, ERC i ICV-EA afirmen que el nou tripartit comportarà més polítiques socials i inversions a Sant Cugat


  • Comparteix:

PSC, ERC i ICV-EA consideren que la reedició del tripartit és la millor opció per a Catalunya i els catalans. Socialistes, republicans i ecosocialistes creuen que el nou govern continuarà comportant polítiques socials i inversions a la nostra ciutat.

El primer secretari del PSC de Sant Cugat, Ferran Villaseñor, considera que el que es reedita és un govern de Catalunya 'sòlid' i no un tripartit. Segons Villaseñor, el nou executiu desenvoluparà l'Estatut i tirarà endavant més polítiques socials.

Ferran Villaseñor

Nosaltres creiem que és la millor opció pel nostre país, no per la reedició no d'un tripartit sinó d'un govern de Catalunya sòlid que tiri endavant el nou Estatut i tiri endavant polítiques socials.


El president local d'ERC, Andreu Freixes, ha explicat que la feina feta anteriorment pel tripartit ha estat positiva, tot i reconèixer que a vegades s'ha vist envoltat per 'excessiu soroll'. Freixes es mostra convençut que la reedició del govern catalanista i d'esquerres serà 'altament profitosa' per al progrés del país.

Andreu Freixes

Crec que malgrat tot la feina feta ha estat positiva tot i que a vegades hi va haver soroll. Tots hem après i estic segur que la reedició del tripartit serà profitós per fer progresar el país.


El portaveu local d'ICV-EA, Xavier Boix, ha rebut l'anunci amb satisfacció i ha recordat que els ecosocialistes han millorat els seus resultats electorals i podran tenir més pes en el futur govern d'esquerres. Boix considera que aquest govern és el millor per al país.

Xavier Boix

Nosaltres ho rebem amb satisfacció i alegria perquè hem aconseguit un doble objectiu. Crec que aquest govern és el millor pel país.


PSC i ICV-EA han volgut recordar les inversions que s'han fet a Sant Cugat durant els últims tres anys. Socialistes i ecosocialistes creuen que el govern català continuarà apostant per les polítiques socials.

De la seva banda, ERC adverteix que el govern català i el govern municipal són 'coses diferents'. El president local, Andreu Freixes, ha explicat que el pacte local entre CiU i ERC funciona 'bé' i que la reedició del tripartit no ha d'afectar 'en res' Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.