L'alcalde demana al futur tripartit un tracte just per a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'alcalde reclama al tripartit que tracti Sant Cugat com la resta de municipis de Catalunya. Recoder considera indispensable que l'executiu acordi la construcció completa del Quart Cinturó i protegeixi Collserola amb la declaració de parc natural.

Recoder considera que el futur govern té diversos temes que afecten Sant Cugat sobre la taula. Segons l'alcalde, el govern haurà d'afrontar la construcció d'un tercer CAP per impedir el col·lapse sanitari a la ciutat. En àmbit de salut, Recoder també ha instat el futur executiu a finalitzar l'hospital de referència de la zona en el termini previst.

A més, l'alcalde demana que la Generalitat tingui en compte el projecte de soterrament de les línies dels Ferrocarrils al seu pas per Sant Cugat. Segons Recoder, també és prioritari que l'executiu protegeixi Collserola i, de retruc, la Torre Negra amb la declaració de parc natural.

En infraestructures, l'alcalde reclama que el futur govern acordi la construcció completa del Quart Cinturó, malgrat la disparitat de criteris del tripartit.

Lluís Recoder

El Quart Cinturó és imprescindible. Retardar-ne la construcció és anar en contra dels interessos de Sant Cugat i de Catalunya.


L'alcalde demana que el govern tracti Sant Cugat com qualsevol altra ciutat catalana. Recoder espera que no es repeteixi el 'tracte discriminatori' que van dispensar algunes conselleries en la darrera legislatura.

Lluís Recoder

Demano al nou govern que tracti Sant Cugat justament. Confio que el govern tracti tothom igual.


Recoder ha afegit que el tripartit haurà de fer entendre a la població per què ha exclòs CiU de l'executiu, tot i ser la guanyadora de les eleccions.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.