L'equip de govern estudia reorganitzar les oficines de districte


  • Comparteix:

L'equip de govern contempla reorganitzar les oficines de districte per millorar l'atenció ciutadana. L'àrea de Serveis Generals estudia oferir cursos de reciclatge als treballadors dels centres dels districtes de la ciutat. Les associacions i veïns de les Planes demanen que la formació del personal no impliqui que el responsable del centre cívic abandoni temporalment les seves funcions.

La regidora de Serveis Generals, Marta Subirà, ha assegurat que l'atenció ciutadana a les oficines de districte ha de millorar. Segons Subirà, el personal responsable necessita formació per atendre la ciutadania amb més eficiència.

Per aquest motiu, l'equip de govern estudia una reorganització de les oficines dels districtes per millorar-ne el funcionament. En concret, Serveis Generals contempla incorporar els responsables dels espais a l'equip de treballadors d'atenció ciutadana i oferir-los formació complementària.

En el consell de districte de les Planes, Subirà ha remarcat que la reorganització de les oficines està en estudi.

Marta Subirà

En cap cas, volem que els veïns surtin perjudicats amb els canvis.


Les associacions i veïns de les Planes han demanat que la reorganització del servei no impliqui que l'actual responsable del centre abandoni les seves funcions. Les entitats veïnals han recordat que aquesta persona assumeix moltes funcions d'importància per al districte.

Escoltem el membre de l'associació de veïns de les Planes, Carlos Granados.

Carlos Granados

No volem que marxi aquest responsable perquè ofereix molts serveis al centre i al districte.


En el torn de paraula del públic, diversos assistents s'han afegit a la preocupació expressada per les entitats veïnals.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.