L'equip de govern rebutja la constitució d'un consell editorial


  • Comparteix:

L'equip de govern rebutja la proposta del PSC de crear un consell editorial per al butlletí municipal de l'Ajuntament. CiU i ERC consideren que la revista municipal és estrictament una eina de comunicació al servei de la ciutadania i que en cap cas inclou continguts partidistes.

El grup municipal socialista ha proposat al ple la creació d'un consell editorial del butlletí municipal. Segons el PSC, la composició del consell s'hauria de basar en un document del Col·legi de Periodistes i la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El portaveu socialista, Salvador Gausa, ha insinuat pràctiques partidistes en el butlletí municipal i ha insistit que la moció pretén ser exemplar per a la resta de municpis i institucions..

Salvador Gausa

El que els hi proposem és que agafin el millor que fan les administracions locals en el territori. Aquesta és una oportunitat per afegir-se a les noves pràctiques.


L'equip de govern ha rebutjat la proposta del PSC perquè l'actual revista aposta per un periodisme de serveis dirigits als ciutadans. La regidora de Comunicació, Marta Subirà, ha negat que hi hagi una influència partidista en els articles de la publicació.

Subirà també ha denunciat que municipis i institucions on governen els socialistes utilitzen els mitjans de comunicació públics per fer propaganda del PSC.

Escoltem Subirà.

Marta Subirà

Aquest partidisme que denuncieu és totalment fals. Puc assegurar que no hi ha hagut mai cap voluntat d'afavorir certs partits polítics.


El Partit Popular ha donat suport a la moció del PSC, perquè considera que la pluralitat dels mitjans de comunicació és un objectiu que haurien de perseguir tots els partits. Per la seva banda, ICV-EUiA també ha donat suport a la moció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.