El Dia de l'Arbre de La Floresta reivindica enguany una major protecció de les rieres


  • Comparteix:

Èxit de participació en la 4a edició del 'dia de l'arbre' de la Floresta. En aquesta ocasió l'Associació Protectora del Paisatge 'El Mussol' ha triat la riera de Can Llobet, per reivindicar la importància de protegir aquests espais.

La iniciativa s'ha dut a terme al tram de la riera davant el CEIP de la Floresta per integrar els més petits en la tasca del Mussol. D'aquesta manera des del col·lectiu han volgut fer una acció simbòlica amb la plantada d'arbres però també una acció de divulgació i sensibilització dels problemes de les rieres. Així ho ha destacat el president de l'associació Daniel Cambús.

Daniel Cambús

Es tracta de fer actuacions i ordenar correctament la urbanització per protegir les lleres i deixar que creixi la vegetació.


A la jornada també hi ha assistit el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, que ha destacat la importància de protegir les lleres i la vegetació que envolta aquestes zones de cara el futur.

Eduard Pomar

És molt important una acció cívica com aquesta no tansols per les generacions actuals com per les futures.


Pomar també ha remarcat la necessitat d'aturar definitivament el projecte del Vial d'Enllaç, que perjudicaria greument aquesta zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.