Tres santcugatencs, nous secretaris de la Generalitat


  • Comparteix:

Albert Royo, secretari de Relacions Internacionals

Albert Royo, secretari de Relacions Internacionals

Els santcugatencs Ramon García-Bragado, Albert Royo i Marta Segura han estat nomenats Secretari del Govern, Secretari de Relacions Internacionals i Sercretària General de Salut, respectivament. El socialista García-Bragado substitueix en el càrrec Ernest Maragall, mentre que el republicà Royo torna a ocupar el càrrec després de la sortida d'ERC en l'anterior govern de la Generalitat.

García-Bragado tindrà, entre d'altres responsabilitats, l'assistència, el suport tècnic i la preparació de les reunions del Govern de la Generalitat. El socialista també serà responsable de l'alta direcció del delegats territorials del Govern de la Generalitat com a representants de la Presidència.

Royo s'encarregarà de les relacions ordinàries de la Generalitat amb els representants d'altres estats a Catalunya. El republicà també haurà de donar suport al president de la Generalitat en l'àmbit de les relacions internacionals de la institució.

La socialista Segura s'encarregarà de la representació del Departament de Salut per delegació del conseller i exercici.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.