CiU veu delicte en la publicació d'una carta a l'InfoValldoreix i demana la dimissió de Casadellà


  • Comparteix:

El grup de CiU a Valldoreix ha demanat la dimissió del vocal de Serveis Personals de l'EMD, Josep Casadellà, per haver publicat a l'InfoValldoreix una carta sense el permís dels remitents. El text recull les queixes de la direcció i l'AMPA del CEIP Ferran Clua per la retirada del policia local que vigilava els accessos als centre. Casadellà ha assumit les 'responsabilitats polítiques' però ha afegit que la petició de dimissió és 'desproporcionada'.

El número de novembre del butlletí de l'EMD, l'InfoValldoreix, publicava una carta adreçada a l'alcalde i el cap de la Policia Local i signada per la direcció i l'AMPA del CEIP Ferran Clua. La missiva recollia les queixes de la comunitat educativa per la retirada del servei policial a la zona del centre escolar.

CiU ha denunciat que la publicació de la carta s'ha fet sense el permís dels remitents ni dels destinataris. La federació nacionalista veu indicis de delicte en aquesta actuació i, per això, demana la dimissió del vocal Josep Casadellà, responsable de l'àrea de Comunicació de l'EMD. Sussanna Pellicer és vocal de CiU a l'EMD.

Susanna Pellicer

Creiem que s'ha produït una violació del secret de les comunicacions. És lleig i poc ètic, però sobretot il·legal.


Josep Casadellà ha assumit la responsabilitat política d'aquesta decisió, tot i que ha indicat que no estava assebentat de la publicació de la carta a l'InfoValldoreix. De tota manera, el vocal de Serveis Personals de l'EMD ha rebutjat les acusacions de 'partidisme' i 'manipulació' del butlletí i ha qualificat de 'desproporcionada' la petició de dimissió.

Josep Casadellà

Accepto la meva responsabilitat política. S'han demanat disculpes a la direcció de l'escola i l'AMPA. No accepto l'acusació de manipulació. La sol·licitud de dimissió és desproporcionada.


La moció de CiU demanant la dimissió de Casadellà ha estat rebutjada amb els vots en contra de l'equip de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.