Les JERC demanen un constitució per als Països Catalans


  • Comparteix:

Les JERC reivindicaran una constitució per als Països Catalans el 6 de desembre, dia de celebració de la carta magna espanyola. Un acte a la plaça dels Quatre Cantons servirà a les joventuts republicanes per criticar el text. La branca juvenil d'ERC denuncia que la constitució espanyola nega el dret a decidir de les nacions no castellanes.

Al punt del migdia, les JERC interpretaran una peça teatral per criticar la celebració del dia de la constitució espanyola. Les joventuts republicanes també oferiran als santcugatencs la possibilitat d'escriure en una constitució alternativa. D'aquesta manera, els republicans pretenen evidenciar 'les mancances' del text espanyol.

A la tarda, les joventuts independentistes participaran a Barcelona a la manifestació en contra de la constitució espanyola. Escoltem la secretària d'organització, Gemma Aristoy.

Gemma Aristany

Organitzem un acte d'àmbit local i, després, particparem a la manifestació amb altres seccions.


La marxa sortirà de la Rambla de Canaletes a les sis de la tarda, sota el lema 'Superem la Constitució. Autodeterminació. Construïm la majoria social'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.