El PSC atribueix a la 'kale borroka' una nova agressió contra la seva seu


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra investiguen les proves per identificar els autors dels fets

Els Mossos d'Esquadra investiguen les proves per identificar els autors dels fets

La seu del PSC va patir un atac la matinada de dijous, el quart que afecta l'agrupació local en els últims dos anys. El primer secretari de l'agrupació, Ferran Villaseñor, qualifica l'agressió de 'feixista' i l'emmarca en el fenomen de la 'kale borroka'. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar els autors dels fets.

La matinada d'aquest dijous, la seu del PSC ha tornat a ser atacada a cops de pedra per uns desconeguts. L'agressió ha provocat la trencadissa d'alguns vidres, que se suma a les destrosses provocades fa quatre mesos i que encara no havien estat del tot reparades.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha recordat que en els últims dos anys la seu de l'agrupació ha patit almenys quatre atacs d'aquestes característiques. Villaseñor ha qualificat l'agressió de 'feixista' i l'ha relacionat amb el fenomen de la 'kale borroka'.

Ferran Villaseñor

És una agressió feixista, emmarcada dins la 'kale borroka', que semblava que a Catalunya no existia. No és una bretolada, sinó un atac polític contra un partit democràtic.


En aquesta ocasió, la trencadissa de vidres no ha anat acompanyada de cap pintada reivindicativa. Fa quatre mesos, els autors de les destrosses van deixar a la façana el missatge 'Canya contra Espanya'. Villaseñor prefereix no especular sobre l'autoria dels fets, però apunta a col·lectius que no respecten la democràcia.

Ferran Villaseñor

No farem judicis de valor sobre els possibles col·lectius responsables d'això. Però tothom sap que no es tracta de persones que busquen la democràcia ni la integració.


El PSC ha denunciat els atacs als Mossos d'Esquadra. Una brigada de la policia científica ha analitzat les proves disponibles i ha obert una investigació per identificar els autors dels fets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.