L'alcalde troba 'inadmissible' l'atac contra la seu del PSC


  • Comparteix:

L'alcalde condemna enèrgicament l'atac contra la seu del PSC el passat dijous. Lluís Recoder diu que és 'inadmissible' que a la nostra ciutat hi hagi gent que no respecta la democràcia.

Recoder ha expressat, en nom propi i de tot el consistori, la més rotunda condemna al quart atac que pateix la seu del PSC en els últims dos anys. L'alcalde ha manifestat la seva solidaritat amb l'agrupació socialista i ha lamentat que a Sant Cugat hi hagi gent que no respecta la democràcia.

Lluís Recoder

Manifestar la meva solidaritat, i de tot el consistori, cap al PSC. És una agressió greu, i no és la primera. Ho trobo injustificable i condemnable.


L'alcalde assenyala que aquest nou atac té un contingut 'polític', tenint en compte que s'ha produït a l'entorn del dia de la Constitució espanyola.

Lluís Recoder

Per les dates, sembla que té algun significat polític. Hi ha qui entén que la manera de celebrar la festa de la Constitució espanyola és agredint el PSC.


Lluís Recoder assegura que l'Ajuntament, a través de la Policia Local, es coordinarà amb els Mossos d'Esquadra per establir mesures que ajudin a evitar aquests atacs contra partits polítics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.