La JNC escull el tercer president en un any


  • Comparteix:

Àlex Calmó, de 19 anys, és el nou president de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) de Sant Cugat. Calmó substitueix en el càrrec Josep Rosàs, que només ha ocupat aquesta responsabilitat durant mig any. El nou president, escollit per unanimitat, anima la militància a treballar per la 'independència' de Catalunya i critica el 'pacte de perdedors' a la Generalitat.

Àlex Calmó milita a la JNC, la branca juvenil de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), des de fa quatre anys. És el tercer president que té la formació en l'últim any, després de Jordi Esteban i Josep Rosàs, l'anterior dirigent, que només va ocupar el càrrec durant sis mesos.

Calmó, que ha estat conseller nacional de la JNC, s'ha mostrat 'honorat' pel nou càrrec i ha detallat els objectius del seu mandat.

Àlex Calmó

És un honor presidir la secció local de la primera organització juvenuil de Catalunya. Celebro l'arribada de nous militants, moguts per l'interès de treballar per la independència de Catalunya.


la JNC té una trentena de militants a la nostra ciutat. Entre els objectius immediats, la formació vol donar un impuls a la tradicional campanya solidària de Nadal i començar a treballar per donar suport a la candidatura a l'alcaldia de Lluís Recoder.

D'altra banda, la JNC ha proposat dues candidatures a consellers nacionals per Sant Cugat, ocupades per Marc Vidiella i Pau Benguria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.