El PSC demana més informació sobre les denúncies contra adjudicataris de Promusa


  • Comparteix:

El PSC demana la convocatòria extraordinària del consell d'administració de Promusa per aclarir les denúncies contra 12 adjudicataris que presumptament haurien incomplert les bases. Els socialistes, que donen suport a l'acció engegada per l'equip de govern, demanen que s'enforteixin els controls per evitar el frau en una matèria tan sensible com l'accés a l'habitatge.

Promusa ha obert 25 expedients a adjudicataris de pisos protegits que haurien rellogat les vivendes a terceres persones o les haurien mantingut desocupades, incomplint les bases de l'adjudicació.

El PSC dóna suport a aquesta decisió, que de moment s'ha traduït en 12 denúncies, però demana conèixer tots els detalls del procediment. El primer secretari socialista, Ferran Villaseñor, reclama que es convoqui extraordinàriament el consell d'administració de Promusa.

Ferran Villaseñor

Valorem positivament que es faci complir la legalitat i estarem al costat de l'equip de govern. Demanem informació sobre els expedients i les actuacions que s'emprendran.


Villaseñor considera que s'han de prendre mesures per eradicar completament el frau en un assumpte 'tan sensible' com l'accés a l'habitatge. El primer secretari del PSC reclama més controls de les adjudicacions.

Ferran Villaseñor

Creiem que s'ha d'enfortir el control sobre aquests habitatges, tot i que sabem que és difícil. El frau en una matèria tan sensible s'ha d'eradicar.


Villaseñor ha obert la porta a modificar les bases d'adjudicació dels habitatges de Promusa per reduir el risc de frau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.