El PP reclama a la Generalitat més agents dels Mossos d'Esquadra


  • Comparteix:

El Partit Popular demana a la Generalitat més efectius dels Mossos d'Esquadra per a la ciutat. La portaveu popular, Berta Rodríguez, denuncia que la inseguretat a Sant Cugat s'ha incrementat en l'últim any i considera que l'arribada de la policia nacional no ha ajudat a millorar la situació.

Arran de l'assassinat de l'empresari de la construcció santcugatenc, Joan Alsina, el grup municipal del Partit Popular ha denunciat, un cop més, l'increment de la inseguretat a la nostra ciutat en els darrers mesos.

La portaveu municipal del PP, Berta Rodríguez, considera que els robatoris a la ciutat no han minvat amb l'arribada dels Mossos d'Esquadra i en contraposició estan augmentant. Per aquest motiu, Rodríguez demana a la Generalitat que s'incrementin els efectius policials.

Berta Rodríguez

Amb l'arribada dels Mossos els robatoris no han minvat sinó que han anat en augment. Per part del PP, l'alcalde tindrà tot el nostre suport perquè la seguretat sigui veritable.


D'altra banda, Rodríguez ha lamentat l'assassinat d'Alsina i ha demanat mesures d'aplicació directe per millorar la seguretat a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.