Clavell renuncia a les seves competències al govern de Valldoreix però es manté com a vocal


  • Comparteix:

Narcís Clavell renuncia a les seves competències en el govern de l'EMD de Valldoreix i critica la presidenta, Montserrat Turu, per no haver-lo deixat exercir amb autonomia les seves funcions. Clavell, que vol mantenir-se com a vocal de l'EMD, denuncia també que ERC l'ha 'deixat sol' i s'ha desentès del govern de Valldoreix.

Clavell ha volgut deixar clar que la seva decisió no implica deixar en minoria la Candidatura de Progrés i Catalanista, que governa Valldoreix sota la presidència de la independent Montserrat Turu i amb el suport del PSC, ERC i ICV-EA.

El vocal republicà ha anunciat en una carta dirigida a Turu que renuncia a les competències de Transport Urbà, Vialitat i Medi Ambient perquè no ha pogut exercir 'amb el mateix nivell d'autonomia que els altres vocals de l'equip de govern' les seves responsabilitats. De fet, Clavell denuncia que 'ni tan sols' ha disposat d'una taula de treball pròpia ni d'un tècnic assignat en exclusiva.

Narcís Clavell lamenta que la presidenta de l'EMD s'hagi oposat al seu nomenament com a vocal d'ERC des del primer dia.

Narcís Clavell

Des de fa 2 anys, quan vaig prendre possessió, vaig tenir l'oposició de la presidenta. No he pogut exercir amb autonomia les meves competències. M'he sentit molt sol.


Malgrat la seva renúncia a les competències, Clavell manté la 'ferma voluntat' de continuar com a vocal de l'EMD fins a final de mandat.

Pel que fa al paper d'ERC a l'EMD, Narcís Clavell denuncia que el partit l'ha 'deixat sol' i no s'ha preocupat del govern de Valldoreix.

Narcís Clavell

No em sento recolzat, m'he sentit molt aïllat. Jo he estat l'únic d'ERC que ha treballat per Valldoreix en els últims 10-12 anys. ERC s'ha centrat en Sant Cugat.


Clavell reconeix que 'no sempre' ha estat d'acord amb els plantejaments de la presidenta Turu. L'últim episodi de discrepàncies es va produir en la darrera junta de veïns de l'EMD, quan el vocal republicà va votar amb l'oposició per aturar la realització d'una consulta telefònica veïnal promoguda pel govern. Narcís Clavell denuncia, però, que malgrat que la moció de l'oposició va prosperar, la presidenta de l'EMD va tirar endavant l'enquesta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.