CiU i PP de Valldoreix acusen Turu de provocar la renúncia de Clavell amb el seu estil 'presidencialista'


  • Comparteix:

Foto d'arxiu

Foto d'arxiu

Els grups de l'oposició a Valldoreix responsabilitzen la presidenta de l'EMD de la crisi de govern provocada per la renúncia de Narcís Clavell a les seves competències. CiU i PP remarquen que l'estil 'presidencialista' i 'poc dialogant' de Montserrat Turu ha posat moltes dificultats a la gestió del vocal republicà.

Els grups de l'oposició a l'EMD defensen la gestió de Narcís Clavell com a vocal de Transports, Vialitat i Medi Ambient. CiU i el PP responsabilitzen la presidenta, Montserrat Turu, de dificultar la feina del vocal republicà amb un estil que qualifiquen de 'personalista' i 'poc dialogant'.

El portaveu de CiU, Marc Monells, considera que la renúncia de Clavell 'es veia venir' i recorda que anteriorment dos vocals de l'equip de govern ja van dimitir de les seves responsabilitats per 'incompatibilitat' amb la presidenta Turu.

Marc Monells

Dos vocals de l'EMD ja van dimitir, un republicà i una socialista, per incompatibilitat amb Turu. El problema no és Clavell, sinó la presidenta, que no sap portar un equip.


Monells assegura que CiU vol evitar que l'EMD quedi paralitzada per la crisi de govern, però adverteix que a cinc mesos de les eleccions no es pot pretendre engegar grans projectes.

De la seva banda, el vocal del PP a l'EMD, Josep Maria Canals, reconeix que Clavell no ha pogut treballar amb els recursos suficients. Canals assegura que el vocal republicà té un tarannà obert i dialogant, en contra de l'estil 'presidencialista' que, segons ell, ha demostrat la presidenta Turu.

Josep Maria Canals

Hi ha hagut tensions molt fortes entre Clavell i Turu. La presidenta té un estil presidencialista. Tant li fa el que decideixi la junta de govern o l'opinió de l'oposició.


El vocal popular creu que l'estabilitat del govern de l'EMD no està en dubte, ja que, segons Canals, el vocal republicà continuarà donant suport a les postures de la Candidatura de Progrés i Catalanista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.