El PSC insta l'alcalde a explicar com evitarà l'impacte d'Esade a la mobilitat


  • Comparteix:

El PSC demana a l'equip de govern que expliqui com reduirà l'impacte del centre d'Esade a la mobilitat del barri de l'Eixample Sud. D'altra banda, els socialistes reclamen a l'alcalde que, en l'aprovació provisional del pla de la Torre Negra, aclareixi quina quantitat econòmica es destinarà a la protecció de l'espai.

El PSC adverteix que l'arribada d'Esade a l'avinguda de Pla del Vinyet comportarà que prop de 1.200 vehicles circulin per l'Eixample Sud entre les 8 i les 9 del matí. Per aquest motiu, el PSC demana a l'equip de govern que expliqui quines mesures prendrà per garantir la mobilitat a la zona en la presentació pública del projecte. En tot cas, el portaveu municipal del PSC, Salvador Gausa, s'oposa a la Ronda Sud com a solució a l'impacte a la mobilitat.

Escoltem Gausa.

Salvador Gausa

Tenim dret a saber com es pensa resoldre l'impacte a la mobilitat. Aqui no hi val cap mena d'ambigüitat.


D'altra banda, el PSC insta l'equip de govern a aclarir quina quantitat econòmica destinarà a la protecció de la Torre Negra. En aquest sentit, els socialistes demanen que s'especifiqui quants diners es dedicaran a les indemnitzacions per la titularitat dels terrenys.

Segons el PSC, l'alcalde, Lluís Recoder, ha d'aclarir quina és la política de l'equip de govern pel que fa a l'adquisició de sòl de la Torre Negra. En concret, els socialistes denuncien que Recoder s'ha desmarcat de la titularitat pública dels terrenys com a garantia de protecció de l'espai.

Salvador Gausa

Volem que hi hagi un lideratge públic clar respecte la titularitat del sòl de Torre Negra.


El PSC considera que les administracions supramunicipals s'han d'implicar en la protecció de Torre Negra, tal com defensa Recoder. No obstant això, els socialistes creuen que l'equip de govern ha de fer el primer pas en aquest sentit.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.