El PSC se suma a les demandes de dimissió de Clavell


  • Comparteix:

El PSC reclama al republicà Narcís Clavell que abandoni la vocalia de l'EMD de Valldoreix després d'haver renunciat a les seves competències. Els socialistes neguen que el posicionament de Clavell debiliti el tripartit al govern valldoreixenc.

El PSC considera que cal desvincular el posicionament del vocal de la formació a Valldoreix dels criteris de la direcció d'ERC. Segons els socialistes, Clavell ha perdut el suport del seu partit en abandonar les competències i, per tant, actua en solitari.

Segons el primer secretari de l'agrupació socialista, Ferran Villaseñor, el tripartit valldoreixenc surt reforçat d'aquest episodi.

Ferran Villaseñor

El tripartit és més fort avui que ahir. Que una persona es desvinculi del projecte no vol dir que els partits pensin el mateix.


El PSC també ha instat CiU i el PP, a l'oposició a Valldoreix, a no aprofitar el posicionament de Clavell per erosionar el govern de l'EMD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.