Una setantena de persones han seguit la taula rodona contra la diada de la hispanitat


  • Comparteix:

Una setentena de persones han secundat la sisena butifarrada contra el dia de la Hispanitat, organitzada per l'Assamblea de Maulets. Els joves nacionalistes han pintat un mural de protesta contra el nacionalisme espanyol.

Amb l'eslògan 'Ser independentista no és cap delicte', Maulets ha volgut denunciar l'ofensiva espanyolista que -afirma- practiquen el PP i el PSOE. Un dels membres de l'Assamblea, Jordi, ha explicat les seves reivindicacions:

Jordi (Maulets)

Tot el que no sigui nacionalisme espanyol està criminalitzat


La jornada de protesta va continuar amb una taula rodona titulada "Contra l'ofensiva Espanyolista", a càrrec de l'ex-parlamentari Lluís Maria Xirinacs, un membre de Batasuna i un nacionalista gallec.

Igor Arroyo, membre de l'esquerra abertzale, va assegurar que els tres poders de l'Estat Espanyol estan actuant contra el motor de l'independentisme basc. Segons Arroyo, la proposta sobiranista del Lehendakari Ibarretxe és insuficient:

Igor Arroyo

La proposta d'Ibarretxe és un viatge desde l'autonomisme a l'autonomisme


El català Lluís Maria Xirinacs, ex-diputat al parlament i impulsor de la plataforma "Jo també em planto" aposta per la via del diàleg i proposa la tornada a l'Assamblea de Catalunya:

Luís Maria Xirinacs

Jo opto pel diàleg i per la tornada a l'Assamblea de Catalunya


En nom de l'assamblea d'Unitats Populars de Galícia, Anton Santos va assegurar que la política del govern central porta la realitat social, econòmica i cultural del seu poble cap a la destrucció de la identitat nacional.

La taula va concloure amb una botifarrada popular contra la hispanitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.