La CUP presenta el 'Desplega't' i una web com a canal de comunicació amb la població


  • Comparteix:

La CUP inicia la carrera cap a les eleccions municipals amb la presentació del butlletí mensual 'Desplega't' i la web de la formació, operativa des de finals de desembre. L'objectiu de la CUP és utilitzar aquestes dues eines de comunicació per arribar de manera directa a la ciutadania.

La web www.santcugat.cup.cat incorpora la mateixa estructura que la resta de webs de les CUP d'arreu dels Països Catalans, però amb els continguts actualitzats de la secció de Sant Cugat. Un dels integrants de la CUP, Quim Pla, explica que la web és una eina de contacte directe amb la formació.

Quim Pla

La web ens serveix per crear un mitjà de contacte molt directe amb la CUP, eines com Internet i el correu electrònic són molt pràctiques a l'hora de poder rebre suggeriments i comentaris.


El portal electrònic està en funcionament des de finals de desembre. La formació independentista ha presentat també el seu butlletí informatiu, el 'Desplega't, un eina comunicativa més propera en format paper. El dissenyador del 'Desplega't', Xavi Grau, explica que l'objectiu del butlletí és ser un mitjà obert a la cuitadania.

Xavi Grau

El format paper és una eina més àgil, és un mitjà viu perquè els ciutadans a través de la pàgina web poden alimentar el butlletí amb els comentaris i aportacions.


Cada mes s'editaran 5.000 exemplars del 'Desplega't' que es distribuiran per diferents seus, entitats i comerços, i també es farà una repartació bústia a bústia i directa amb els ciutadans per diferents carres de Sant Cugat.

De cara a les properes eleccions municipals, la formació independentista està acabant d'elaborar la llista electoral i té previst fer una assemblea oberta a finals de feber amb entitats i persones de Sant Cugat.













  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.