Recoder alerta del retard del projecte de construcció del tercer CAP


  • Comparteix:

L'alcalde tem que es retardi el projecte de construcció del tercer CAP, que havia d'arrencar al febrer amb la posada de la primera pedra. Lluís Recoder recorda que l'Ajuntament va cedir fa tres anys a la Generalitat els terrenys on s'ubicarà l'equipament sanitari, al barri de Can Mates. L'alcalde denuncia que el govern català obliga ara el consistori a assumir alguns treballs previs de l'obra.

L'alcalde assegura que la consellera de Salut, Marina Geli, es va comprometre inicialment a col·locar la primera pedra del tercer CAP aquest mes de febrer. Posteriorment, Geli va anunciar que l'inici de les obres es faria, com a màxim, al maig.

Lluís Recoder tem que el projecte es retardi, tres anys després de la cessió a la Generalitat dels terrenys municipals on s'ubicarà l'equipament sanitari.

Lluís Recoder

Han fet el pla funcional, però no ens l'han presentat. Ara han de fer el projecte executiu, o sigui que la cosa s'allarga.


D'altra banda, Recoder denuncia que la Generalitat obliga ara a l'Ajuntament a assumir alguns treballs previs de l'obra, que consisteixen a rebaixar la terra de la parcel·la. Segons l'alcalde, el govern català carrega sobre l'administració més feble part del cost del projecte.

Lluís Recoder

És lleig, perquè els més febles som els ajuntaments. Ens costarà milers d'euros. Si no rebaixem la terra, no començaran.


Recordem que el futur tercer CAP de Sant Cugat acollirà una oficina de l'Agència de Protecció de la Salut, que donarà servei a tota la demarcació de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.