El fins ara president de la Fundació Sant Cugat, a les llistes del PSC


  • Comparteix:

El fins ara president de la Fundació Sant Cugat, Àlvar Roda, tornarà a formar part de la candidatura del PSC a les eleccions municipals. Roda ocuparà un dels primers vuit llocs de la llista com a membre de Ciutadans pel Canvi (CpC). En els darrers comicis locals, va ocupar el número 16 de la candidatura del PSC.

Roda ha dit que s'involucra en el projecte per amistat amb l'alcaldable del PSC, Salvador Gausa, i per 'salut democràtica'. Segons Roda, no és bo que un partit ocupi el poder 'massa temps', en al·lusió a la presència de CiU a l'equip de govern local.

Àlvar Roda

Faig aquest pas per salut democràtica perquè l'alternança és saludable. Sant Cugat l'agraïria en aquests moments.


L'alcaldable del PSC, Salvador Gausa, no ha aclarit cap preferència d'aliança post-electoral. Gausa s'ha limitat a dir que el seu partit aspira a assolir l'alcaldia de la ciutat.

Salvador Gausa

Som un partit de l'esquerra que podem governar. L'eix de la nostra política és l'esquerra.


La Federació del Vallès Oest del PSC celebrarà la setmana vinent un consell a Sant Cugat en el qual es decidiran la resta de caps de llista de la zona. El Consell Nacional de la formació haurà de donar aleshores el vistiplau definitiu dels candidats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.