Crítiques del PSC a ERC per la preservació de Can Busquets


  • Comparteix:

El PSC critica que ERC exigeixi ara la preservació de Can Busquets per entrar al govern municipal en comptes d'haver-la inclòs en l'actual pacte amb CiU. Segons els socialistes, el posicionament d'ERC respecte Can Busquets és 'inconsistent' i 'contradictori'.

El PSC lamenta que els republicans no incloguessin la protecció de Can Buquets en l'actual pacte de govern per evitar 'un punt clar de desacord' amb CiU.

Els socialistes afegeixen que el posicionament d'ERC en la protecció de l'espai no ha estat 'coherent' ni 'constant' en aquest mandat. En aquest sentit, el PSC recorda que els republicans van donar suport, a finals del 2003, a un text refós que contemplava la construcció d'una seixantena d'habitatges a Can Busquets, tot i desvincular-se'n més tard.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, argumenta per què el posicionament d'ERC és contradictori.

Ferran Villaseñor

La inconsistència d'ERC és haver canviat d'opinió en diverses ocasions i no haver pogut condicionar els platenjaments de CiU i el PP.


El PSC ha atribuït a l'acord entre l'alcalde, Lluís Recoder, i el portaveu socialista, Salvador Gausa, el desencallament de la protecció de Can Busquets. El pacte entre Recoder i Gausa va servir per desvincular les cases fora d'ordenació del territori de la urbanització de l'espai natural.

Villaseñor assegura que ERC hauria d'haver desencallat la situació des de l'equip de govern.

Ferran Villaseñor

L'acord amb CiU pertocava a ERC. Què fa ERC al govern si no pot tirar endavant la protecció de Can Busquets?


El PSC ha atribuït la demanda de preservació de Can Busquets a una estratègia d'ERC per reeditar el pacte de govern amb CiU.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.