Clavell dimiteix dels càrrecs d'ERC, però continua de vocal a Valldoreix


  • Comparteix:

Narcís Clavell renuncia als càrrecs de l'executiva local i del consell nacional d'ERC. Clavell, que continua com a militant de base, reitera que es mantindrà a la vocalia a l'EMD de Valldoreix després d'haver estat expulsat de la junta de govern local.

Clavell ha presentat una renúncia dels càrrecs a la secció local i consell nacional d'ERC. D'aquesta manera, el polític republicà deixa de ser membre de l'executiva local i conseller nacional de la formació. No obstant això, Clavell continua com a militant de base i descarta abandonar la formació independentista.

Narcís Clavell

He dimitit dels càrrecs de l'executiva local i del consell nacional. El meu càrrec de vocal a l'EMD ja no representa ERC.


Clavell ha remarcat que la renúncia als càrrecs del partit no implica la dimissió com a vocal de l'EMD de Valldoreix. En aquest sentit, el polític ha presentat un recurs a l'EMD perquè se'l consideri vocal del grup mixt en comptes de vocal no adscrit, tal com ha decidit el govern valldoreixenc.

Segons Clavell, sentències del Tribunal Suprem estableixen que, en cas d'expulsió de vocal o regidor, la constitució d'un grup mixt és automàtica.

El polític republicà reitera que ERC ha deixat de donar-li suport perquè dificulta la reedició d'una candidatura del tripartit a Valldoreix.

Narcís Clavell

La meva sortida d'ERC sorgeix perquè dificulto el pacte amb el PSC i ICV-EA. Membres de l'executiva aposten per reeditar el pacte sense cap debat intern.


La secció d'ERC preveia presentar a l'assemblea local una nova executiva en què no s'inclogués el càrrec de vicepresident, que fins ara ocupava Narcís Clavell. D'aquesta manera, la resta de membres de l'executiva local volia arraconar Clavell de les responsabilitats del partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.