El PSC es presenta com a alternativa a la ciutat 'de marca' de CiU i ERC


  • Comparteix:

El PSC del Vallès Oest es marca com a objectius per a les eleccions municipals assolir l'alcaldia de Sant Cugat i consolidar les localitats on governa. En l'acte de presentació dels candidats de la demarcació a Sant Cugat, l'alcaldable Salvador Gausa es postula com a representant de tots els santcugatencs en contraposició a 'la ciutat de marca' de l'equip de govern.

Gausa ha assegurat que el PSC vol aconseguir l'alcaldia de Sant Cugat per millorar la qualitat de vida dels seus residents. En aquest sentit, l'alcaldable socialista ha contraposat el seu model de ciutat a les actuacions de CiU.

Salvador Gausa

Ens neguem a la ciutat de marca que ens proposa l'equip de govern. Volem una ciutat per a tothom.


La presentació dels candidats del PSC ha tingut lloc a Sant Cugat. L'alcaldable per Terrassa, Pere Navarro, n'explica el motiu.

Pere Navarro

Celebrem el consell de la federació a Sant Cugat en solidaritat a l'agrupació local arran dels atacs que va patir la seu.


Carme Garcia, a Rubí; Jordi Armengol, a Matadepera, i Dolors Conde, a Castellbisbal, encapçalaran altres candidatures socialites a la demarcació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.