Eduard Pomar opta a ser conseller nacional d'ERC


  • Comparteix:

ERC de Sant Cugat avala la candidatura d'Eduard Pomar com a conseller nacional de la formació en representació del Vallès Occidental. El congrés d'ERC que se celebra aquest divendres determinarà els 7 consellers nacionals que representaran la comarca.

Eduard Pomar és un dels 10 candidats a ocupar un càrrec a la conselleria nacional del partit. El congrés del Vallès Occidental de la formació elegirà aquest divendres qui són els set representants de la comarca a l'òrgan del partit.

Pel president de la secció local de Sant Cugat, Andreu Freixas, la experiència de Pomar ha estat un dels motius principals per l'elecció.

Andreu Freixes

És una persona d'una llarga trajectòria dins del partit i aprofitem la seva experiència a l'Ajuntament de Sant Cugat.


Segons el reglament d'ERC, qualsevol militant que presenta la seva candidatura ha d'haver rebut el suport d'un mínim de 15 militants o bé de l'executiva de la secció local. En aquest sentit, cada secció local només pot donar suport a un candidat.

Freixas valora molt positivament les possibilitats de Eduard Pomar de ser escollit.

Andreu Freixas

Crec que té moltes possibilitats. Sant Cugat té un gruix de militància molt important i a més Eduard Pomar ha establert molts contactes a la comarca.


En el congrés d'aquest divendres, s'elegirà el nou president comarcal i la seva comissió permanent. En l'actualitat, Marc Sanglas ocupa el càrrec i enguany es torna a presentar. A la candidatura de Sanglas, es troba el president de la secció local d'ERC, Andreu Freixas, que opta a ser membre de la permanent comarcal.

Pomar és tinent d'alcalde de Medi Ambient i va ser conseller nacional en el període entre el 1995 al 1997.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.