El PSC dóna ple suport a l'alcalde i s'adhereix a la demanda de més efectius policials de l'Estat


  • Comparteix:

El portaveu municipal del PSC, Jordi Menéndez

El portaveu municipal del PSC, Jordi Menéndez

Els socialistes donen el seu ple suport a la reivindicació feta per l'alcalde Lluís Recoder i la resta d'alcaldes de la comarca de demanar més agents de la policia estatal. Segons el PSC la situació és efectivament dramàtica i cal una actuació urgent per part del govern central.

El portaveu del PSC, Jordi Menéndez, s'adhereix a la reclamació vehiculada ahir per una delegació d'alcaldes del Vallés per reclamar que el Govern de Madrid doti les comissaries amb el nombre d'agents necessaris.

Jordi Menéndez

Lluís Recoder té tot el meu suport per ser exigent perquè es doti la ciutat dels agents del cos estatal que li pertocarien


Els socialistes creuen que efectivament s'està obligant la Policia Local a assumir tasques que no són de la seva competència davant la falta d'efectius dels cossos de l'Estat. Cal recordar que ahir una delegació d'alcaldes va expressat la seva inquietud als grups parlamentaris catalans i al Congrés de Diputats i han demanat una reunió urgent amb el ministre Angel Acebes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.