El PP demanarà més Mossos per la ciutat


  • Comparteix:

El PP demanarà que s'aturi el desplegament dels Mossos d'Esquadra fins que es resolguin les necessitats de seguretat de municipis com Sant Cugat. En una moció que es debatrà al ple d'aquest dilluns, els populars proposen que es completin les dotacions als municipis on ja han arribat els Mossos, abans d'extendre's per noves poblacions.

El Partit Popular considera que els 67 agents de la policia destinats a Sant Cugat són insuficients, i per això demanaran que s'ampliï la dotació fins als 85 mossos previstos inicialment. La portaveu del PP a Sant Cugat, Berta Rodríguez, considera que no es pot deixar en mans privades la seguretat dels santcugatencs.

Berta Rodriguez

No ens sembla propici que ens diguin que agafem mesures de seguretat privades perquè qui ha de garantir la seguretat és l'Administració.


Els populars també elevaran una altra moció per demanar que es retiri el projecte de decret d'escolarització de la Generalitat. El PP considera injust que es retirin els punts extra que fins ara han rebut els fills de famílies nombroses i els celíacs per accedir als centres educatius públics.

Berta Rodríguez demana la cohesió de tots els grups perquè la moció tingui èxit.

Berta Rodriguez

Des del PP volem que aquesta moció arribi a bon port. I requerim a la Generalitat a que aturi aquest decret perquè en definitiva les famílies són el futur de Barcelona.


El PP també s'oposa a altres mesures, com el canvi de centre dels menors que siguin víctima d'assetjament escolar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.