L'intercanvi de retrets entre Turu i Clavell tensa la junta de veïns de l'EMD de Valldoreix


  • Comparteix:

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, acusa Narcís Clavell de 'gestió desastrosa' i diu que treballar amb ell al govern de Valldoreix ha estat 'un infern'. Clavell, que ara ocupa el càrrec de vocal no adscrit, ha criticat la presidenta per no acceptar la diversitat d'opinions. De la seva banda, els grups de l'oposició, CiU i PP, han mostrat el seu suport a Clavell.

La junta de veïns de l'EMD que ha formalitzat la renúncia de Narcís Clavell a les seves competències de govern s'ha transformat en un camp de batalla dialèctic entre el vocal no adscrit i Montserrat Turu. La presidenta de l'EMD ha reiterat l'acusació de 'transfuguisme' contra Clavell i li ha retret la seva 'gestió desastrosa' en l'àmbit del transport públic, una de les seves competències com a vocal del govern.

Turu ha afirmat que treballar amb Clavell ha estat 'un infern'.

Montserrat Turu

Les comissions de govern amb Clavell han estat un infern. Sortíem tots amb els nervis destrossats. La seva actitud ens ha perjudicat.


La presidenta ha afegit que 'el temps demostrarà' que Clavell és un trànsfuga i l'ha responsabilitzat de la paràlisi que afecta el govern de Valldoreix, en minoria fins al final del mandat.

De la seva banda, Narcís Clavell ha tornat a negar les acusacions de transfuguisme i ha reivindicat la seva independència. El vocal no adscrit ha dit que la presidenta Turu l'ha fet fora del govern per ser crític.

Narcís Clavell

Vostè no accepta la diversitat. Sempre ha tingut 'yes man' al davant i jo era crític. Això li ha molestat.


Els grups de l'oposició a Valldoreix, CiU i PP, han mostrat el seu suport a Clavell i han criticat l'estil 'autoritari' de la presidenta de l'EMD.

La junta de veïns d'aquest dijous ha batut un rècord de durada -prop de sis hores- i ha congregat un nombrós públic, amb nombroses cares conegudes de dirigents de partits polítics locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.